WELKOM BIJ CONTINENTAL CREWING

Continental Crewing is een beheermaatschappij die aangepaste scheeps diensten levert aan klanten voor de binnenvaart en offshore vaartuigen. Onze belangrijkste prioriteit is om kapiteins en alle personeel aan te werven om zodoende een reeks van schepen volledig te bemannen.Deze service bestaat uit rivier passagiers schepen met hotel accommodatie, vracht schepen, tankers, sleepboten en offshore vaartuigen.

OFFSHORE EN RIVIER SCHEPEN.

Wij bij Continental Crewing helpen onze klanten hun schepen te bemannen met de juiste mensen. We hebben een pool van competente en gekwalificeerde professionele bemanningen uit de Filippijnen, Roemenië en Polen.

FULL CREW MANAGEMENT.

Continental Crewing biedt volledige schip bemanning's diensten aan voor onze klanten. Van kapitein tot matroos, we hebben het allemaal. We kunnen ook goed opgeleide medewerkers voor verschillende diensten leveren.

YOUR CAPTAIN ON THE RIVER.

Continental Crewing vindt geschikte kapiteins, stuurlieden en matrozen voor vracht schepen, tankers en rivier passagiersschepen, met kwalificaties volgens de bemanning’s eisen van onze eervolle klanten.Ons bedrijf

Since 1990, we owned and operated river cruise passenger vessels and hotel barges. They travelled on meandering narrow French canals and de Seine river till The European rivers like: The Rhine, the Rhone, the Danube, The Moselle... and this from Amsterdam till the Black Sea.edert 1990 hebben wij jarenlange ervaring in de exploitatie en beheer van rivier passagiersschepen met hotel accommodatie. Wij bevoeren kronkelende smalle Franse kanalen en de Europese rivieren, zoals: de Rijn, de Rhône, de Donau, de Moezel... en dit vanuit Amsterdam tot aan de Zwarte Zee.

Recruiting

85%

Hunter's Mentality

95%

Strong Follow - Up

80%

Quality

90%

Why People like us?

Continental Crewing is klaar voor u, we zijn in u geinteresseerd. Wij zijn op zoek naar professionele gekwalificeerde kandidaten voor de job die wij te bieden hebben.

De privacy van alle internationale en lokale wetten worden gerespecteerd door Continental, we delen geen informatie met iedereen, tenzij het wordt geëist door de wet.
Overtreffen de internationale standaards in het land waar onze mensen gedetacheerd worden.
Tijdens de lange interviews worden uw wensen vergeleken met de ervaring, opleiding, training en karakter van het bemanningslid. Wij controleren zijn kennis van de Engelse taal, het medische rapport en de mentaliteit, zodat u de man krijgt waar u om vraagt.

Contact informatie

Contact Info
Get in touch with us right now.
Stuvesande 578,
4532 ML Terneuzen,
The Netherlands
Email Address: sales@continentalcrewing.eu

Contact Numbers: The Netherlands: +31-1089-00061